Dimulakan dengan

Dimulakan dengan

Monday, 26 January 2009

Rindu batchsebelas

Pada suatu pagi yang indah, penulis tergerak hati untuk search di google video menggunakan keyword "batchsebelas". Kelihatan sebuah movie baru diupload semalam. Lantas penulis menekan butang "play".

Terharu.

Rindu.

Walaupun tak tahu siapa yang buat dan upload, penulis ingin mengucapkan terima kasih kerana telah mengembalikan memori batch kita yang kian pudar............



Sedar tak sedar kehidupan kita di Sekolah Menengah Islam Hidayah sudah hampir sampai ke penghujungnya.

Ana takleh bayangkan hidup ni macam mana tanpa antum antunna semua.

Ana takleh bayangkan berdiri bersendirian atas kaki sendiri bila keluar sekolah nanti.

Ana takleh bayangkan betapa beratnya perjuangan yang perlu dilaksanakan bila keluar nanti, kalau takde antum antunna di sisi.

Ana rindu batch sebelas. Lama tak buat program sama-sama kan? Paling best tahun ni program jumaat yang kita buat lakonan tu. Lama tak rasa bahagia macam tu....

Dah2 merepek kat sini...

9 comments:

Hakim The Lanun said...

kita tnggu performance utk hari ihtifal plak duhh!

tmah said...

looking forward!! :D

eh knape tiba2 ada gmbr xpert pulak dlm video ni...........

alifah said...

wah! sikit lagi nak terkeluar air mata. hukhukhuk..
jom nanges..

zulfadhli said...

video ni sbnrnye ana yg bwt.walau dh lbih stahun ana tngglkn smih tp smih n batch sebelas ttp dlm hti ana.

zulfadhli said...

video ni sbnrnye ana yg bwt.walau dh lbih stahun ana tngglkn smih tp smih n batch sebelas ttp dlm hti ana.

zeeyazain said...

terharu sangattt!!!

trime kasih deh buatkan video nih...

terharu!!!!!

hamizah s said...

insyaAllah..kami di smih,takkan lupakan antum antumna(yg tlh meninggalkn bumi hidayah).ukhuwah fillah abadan abada~

alifah said...

wow. kenape ex-smih yg buat ek?
hebak2. terima kasih anyway!

Mardy said...

fuih... windu yg x terkate... taon dpn... antum antunna lak la yg kene berdepan ngan new shocks...alone... y know what.. it is hard 2 find a friend who can replace ur smih friend...