Dimulakan dengan

Dimulakan dengan

Saturday, 11 July 2009

err

bismillahirrahmanirrahim,
assalamualaikum.

ehem. ni design yang telah dibuat dgn sgt err.. malas dan cincai.
dlm mase 15 minit. uhuk.
malas nk warnekan betul2. warne tu sbgi symbol je. heh..
bagilah komen kalau suke ke tak suke ye.

yang symbol darah2 tu..
sempena pengorbanan yg kite dah buat utk diri kite utk hadapi SPM.
tu jelah modal yg ana ade. berkorban ke tak.. tanye diri sendiri.

logo sekolah mmg kene letak kot.
sbb ni baju batchsebelas SMIH.
kene letaklah..

banat taknak baju ade cuff ye.
sangat buruk kalau ade cuff.
mcm tercerut tibe dkt tangan.

lalala~
ok. ni design die.
selamat mengomen ye. terima kasih.
oh. lagi satu,
warne background uh bergantung pd komen.
nak warne hitam ke putih.ok. salam~









6 comments:

jiil said...

emm..bg ana, design dah lawa da. cuma mcm kaku sbb xde kata2 ke ape ke..just logo je. maybe blh letak kata2 "bergerak seiring mencapai wawasan" tuh ke...
ana prefer yg ada cat merah tu..
tu je yg ana nk komen...

Cahaya said...

ada orang nk color bju pakai cat.. Cat rumah ke..?

+akufobia+ said...

paling nampak la kan kalau banat punya letak kat belakang tu.mesti da kena cover dengan tudung.kena tukar tempat.letak kat bawah rasanya.|bergerak seiring mencapai wawasan.|tu bubuh kat bawah tulisan batch sebelas tu smart tak?

Anonymous said...

merah putih n hitam putih due2 lawaaaaaa

hmmm said...

merah putih lawa~ merah hitam mcm menakutkan bila banat pakai bju colour HITAM merah..mcm (al-arqam). hehehehe.tp putih cepat kotor..huhu

scorpio92 said...

haha..mmg cam al-arqam..tambahan lg dgn pakai khemah!!so,nak warna ape?