Dimulakan dengan

Dimulakan dengan

Sunday, 11 October 2009

PeNgUmUmAn

PERHATIAN KEPADA SEMUA AHLI BATCH 11

DIUMUMKAN SEKALI LAGI KEPADA BANIN..
SIAPA YANG HENDAK MENYERTAI PERKHEMAHAN INTERNASIONAL (PRINT) 09..
SILA BERI NAMA SECEPAT MUNGKIN KEPADA AKH IMRAN

Bayaran : Rm150
Tarikh : 21-24 Disember 2009

Jom sertai reramai untuk markah kokurikulum kita semua

25 comments:

+akufobia+ said...

buat kat mana ni?wahaa.best la korang kan ada PRINT.rindu khemahkhemah ni.da lama tak khemah.siapa anjurkan?PRINT+jambori sama tak?ke lain lagi?keke.

+akufobia+ said...

untuk banin je ke?

unye said...

utk sume.bnn sket je yg nk pegi.bnt rmai kut.sbb tuh x yah wat pengumuman.haha.bwat kat ulu yam(selangor)peringkat antarabangsa.ader dr negara len.

+akufobia+ said...

aa.untuk form 5 je ke?

tmah said...

banat dah ada 41 nama. ustzh suruh tolak orang. hahaha

unye said...

pergh.bnn gler2 menolak.bnt bley terlbih eh.x pham2

lanun terlampau said...

gosh
banin nk sampai 10 org pun susa.
ouh ustzh lebihkan ting. 5 dulu
da xde baru amik ting. yg laen.

soalan cepumas said...

apsal bnn tak minat prog2 cmgni eh?? pelik sungguh! bkn ke korg suke xtvt2 cmgni??

banat said...

tmah: dah kne tolak ke nama?? alaa..tp ade je nama yg bg tu x komfem pun nk pegi ke x...sbb tu yg ramai sgt tu..ana rasa mesti ada je org yg x blh nk pegi..tulis la nama sape yg dh di short list

+akufobia+ said...

aa.sebab banin da ada plan masingmasing kot time tu?ngeh.aa.ok.siapa yang comfirm pergi bagi la nama.jangan bubuh je,tak tahu pergi ke tak.

lanun terlampau said...

tak tulis takut tak konfem takut tak jadik
bykkkk wooooo plan!
pegi kem tak dapat duet.
erm ermm ermm tapi mcm nk pegi,
bole seronok2.
mula2 ingat ramai sgt banin yg nk pegi.
skali sikit je, tu yg rasa mcm nak tak nak pegi je smpai skang

tmah said...

banat sekarang dah cukup2 satu bas penuh. tapi kalau ada orang tarik diri, no problem. adik2 form 4 sedia berkhidmat. haha. tu yang best jadi banat nih.

apelah, kalau banin ramai taknak pergi, ajaklah dengan bersungguh-sungguh. tahun depan dah tak boleh join lagi. tahun ni best sikit kut drpd tahun lepas sebab ada budak lain, dengan bdk sekolah rendah. comel....

lanun terlampau said...

da besungguh2 da tmah oi
kesian si imran tu
kw ckp senang la, cuba jdik imran.nak?

+akufobia+ said...

diorang ada la plan masingmasing tu.tak pun takde duit+tak tahu nak cekau dari mana.keke.duit simpan untuk program R2 kot.ada ke?jengjengjeng.

tmah said...

maksud ana, banat senang nak ajak gi program... kitorg pun sebenarnye kesian ngan presiden tuh... nak buat camne. banin tak nak pergi. haha. kalau banat biasanya kalau cuti duduk rumah je. manade plan nak gi mana2. mak diorg biasanya tak bagi. tapi kalau prog sekolah takpelah.

hua2.

kesian presiden banin...

+akufobia+ said...

aa.betul gak.banat susah nak keluar sajasaja.timetime ni la kan nak lepas geram bersama dengan kawankawan.

Anonymous said...

tau pon.. time ni la nak g kluar ngan kwn2..agi2 da tahon last en..

+akufobia+ said...

bila semua da keluar sekolah,kalau jumpa pun,maybe susah.aa.projek R2 maybe.

zakri said...

Assalamualaikum,

projek R2 pakcik2 handle, acap, jom handle program bebudak yang tak pergi prog R2...

*pembetulan:
batch sebelas bukan batch yang masuk pada tahun kesebelas, sebab batch pertama dan kedua masuk pada tahun yang sama, tahun 1996. so, korang masuk tahun ke 10.

hohoho

+akufobia+ said...

aa.jom.tunggu ku balik JB ok.zzz.

nadzri said...
This comment has been removed by the author.
+akufobia+ said...

yang tak pergi R2,apa cadangan korang?korang nak apa?meh kasi cadangan,nanti akan dipertimbangkan untuk buat korang tak bosan.ke korang memang nak rehat panjang,tak nak buat apaapa@da plan nak kerja?

Anonymous said...

haha.print nih mcm x jd je.berbahaya la.ada gempa.kih3

haa? said...

kenapa lak? bkn ke wt kat selangor jek?? apa kaitan dgn gempa??

+akufobia+ said...

gempa kait dengan project R2..kot.