Dimulakan dengan

Dimulakan dengan

Saturday, 20 February 2010

attention! banat sahaja!

bismillahirrahmanirrahim,
assalamualaikum.

perhatian kepada semua banat batchsebelas smih..
berikut merupakan tarikh untuk reunion banat sahaja.
tak rancang lagi untuk satu batch. heh.

ni bgtau awal sbb senang utk sape2 yang dah keje untuk mintak cuti drpd boss masing2,
and budak2 jawa smua dah balik malaysia,
and sume senang nak mintak izin drpd parents..

tarikh : 5 mac 2010
hari : jumaat
masa : 9.30 am - 4.00 pm
tempat : starhill (dah takde tempat lain, maaf)
yuran : RM 10.50 (yuran starhill.takde riba'. hehe)

tema baju : white+[fill in the blank with ur favourite colour]
tema : just be yourself :)

makanan buat potluck je
kepada yang lain2, silalah forwardkan maklumat ni pada kawan2 yang lain..
bagi msg ke, call ke..
kalau boleh nak sume datang..

ok.
ade pape maklumat, sila roger2 kpd sesiapa yg berkenaan..

1. maziah
2. nadia hakim
3. alifah

harap maklum.
assalamualaikum.

6 comments:

+akufobia+ said...

ni sebab bosan ke sebab apa?lalala.selamat menghabiskan cuti SPM.

alifah said...

sebab nak kumpul sume banat batch yg drpd sekolah rendah, darjah 1. mase ni je yang sume free..klau ngan banin, ramai sgt. mau 140 lebih

rQa said...

walaupun saye tak pergi, just make sure that this reunion is not just a REUNION, bagi ada manfaat sikit ok?

buat tentatif program elok2, not just main air ;D

sekadar pandangan. maaf sekali lagi, saya tak dapat sertaikutbantumeriahkan.

salam.

nnn.. said...

mlm tu katibah...da alg2 sume smpai starhill, jom reramai meriahkn starhill di siang hari n katibah di mlm hari...hrp insan yg orgnise dpt mklumkn skali psl katibah...

alifah said...

oh.katibah ape? kenape taktau? insya-Allah kami umumkan.
yelah. buat tentatif elok2. ade tazkirah jugak. kitorang pernah sekolah hidayah.

aisyah said...

alifah, ana tak gi tau. enjoy dalam cara-Nya ye.. yela kitakan muslimah ^^