Dimulakan dengan

Dimulakan dengan

Saturday, 16 May 2009

si dia

Assalamualaykum..ahli batchsebelas dan semua yang membaca...

amacam exam? dah ada yang demam?[na'udzubillah..]

semoga antum sentiasa sihat dan sentiasa dipelihara oleh Allah di bawah lembayung rahmatNya...

berbalik kepada topik...

kenal tak ni sape?


hmmm..mesti semua kenal, kan?

bak kata ustazah hawanis, dia ni lagi femes daripada ustazah...hahaha.


Alhamdulillah, Ammar dah semakin pulih sekarang ni.. Cuma yang Abi dan Ummi dia harapkan, DOA daripada semua.

Semalam, bila lawat dia kat hospital, sayu je…

Teringat keriangan Ammar masa lawatan hari tu…

Oklah, pesan ustaz Iswan, masa baca al-Quran tu, doa-doakanlah sekali untuk Ammar..

Masa solat hajat pun jangan lupa…

Doakan supaya Ammar cepat sembuh dan cepat2 keluar daripada hospital…

Doakan Ammar kembali ceria macam dulu…


DOA itu kan SENJATA mukmin?


p.s. mula-mula nak ambil gambar ammar kat hospital, tapi ustaz kata tak boleh..nanti kena bayar 10 juta..adeih… terus batalkan niat tu..

6 comments:

hmm said...

hmmm. lawatan math dan sains~ kesian ammar~ semoga dia beransur pulih sperti sedia kala~ ameen~

zzz said...

lepas ni mesti dah x selalu leh jumpe ammar...

xper2,yg pntg ammar sihat...
insya Allah,amiiinnn...

MuAlaK said...

ha? x bole amik gamba ke? tp.. nape nurse tu x marah pon ana amik gamba die dgn ammar.. ngeh3.

+akufobia+ said...

nurse yang syadid je kot tak kasi.haha.tak pun nurse yang tengok nta tu busy ke.tak pun nurse baru ke.ngee.semoga ammar cepat sembuh.kalau tak dapat jumpa ammar anak ustaz, ammar roslan,ammar amin ada.haha.

zzz said...

ape brg ammar yg tuh sume...x syok lgsg nk tgk muka depa

soundaholic... said...

smoga amar akn kembali sperti dulu...
rindunya kat ammmar...
dah lme x tgk mke die....