Dimulakan dengan

Dimulakan dengan

Monday, 18 January 2010

Dana: Recycle (R2J4)

bismillahirrahmanirrahim

insyallah, kepada sesiapa yg ada
1- kertas
2- surat khabar
3- kotak
4- besi
5- tin minuman@ biskut

dan sebagainya, yg tak digunakan, bolehlah hantar ke sekolah untuk pihak R2J4 recycle.
Duit yang diperoleh ini akan disalurkan ke dana Jawa. Dapatlah juga sumbangkan bantuan kepada mereka. Untuk ikhwah boleh rujuk Izzat atau Zubayr dan akhawat Aishah Alia atau Aisyah.
Semoga usaha yang sedikit ini mendapat redha-Nya.

9 comments:

tambahan said...

tak lupa juga plastik dan botol2 plastik

+akufobia+ said...

apa kata korang offer ambil kat rumah diorang.untuk kalau yang banyak la.kalau sikitsikit je,kalau diorang baikrajin,diorang hantar sekolah la.lalala.

akhimuiz said...
This comment has been removed by the author.
akhimuiz said...

>+akufobia+
cuba try gi amek kat pahang, kat kedah, kat brunei, kat pasir gudang. hehe.

haaaa!
kertas2 masa spm ari tu!
homework2 yang tak beberapa siap, lembaran kerja yang menggunung, buku latihan yang dah tak valid tu....harap2 tak dibuang lagi. boleh lah bagi kat r2j4

Anonymous said...

betul jugak tu~ kertas2 masa zaman nak SPM, baik jgn bakar.

recycle eh!

hamizah said...

Diharapkn sume beri kerjasama kumpul dana utk disumbgkan ke jawa nnt..spe2 yg pi sek tuh bolehlah bwk kertas2 spm/buku lthn sek..sikit2 lama2 jd bukit~Bhn recycle tuh letak kat bangsal.

Ady said...

alamak.. haritu dah bakar ar.. mase da nk abes spm.. lambat gtau sape sruh.. haha..

lanun terlampau said...

sori,
da terjual dulu.

SPARK said...

nak buat bungkus nasi lemak ma...kite pon mau niaga gak..mau cari makan gak...