Dimulakan dengan

Dimulakan dengan

Monday, 18 January 2010

majalah sekolah

bismillahirrahmanirrahim,
assalamualaikum.

seperti tajuk di atas, kita sedia maklum bahawa insan2 yang tak pegi R2J (sebahagian jelah) terlibat dengan majalah sekolah.

maka, mcm biase..
slot utk batchsebelas ade jugak. taktaulah bape page. hoho.

di sini saye ingin meminta kerjasama daripada semua pihak ahli batchsebelas untuk memberikan maklumat2 di bawah. err.. ni termasuk yang dah keluar sejak daripada tingkatan 1 kot.

1. NAMA
2. ALAMAT
3. EMAIL
4. NO HANDPHONE/PHONE RUMAH. (digalakkan phone rumah sbb takut nanti kene kacau)
5. MOTTO HIDUP.


majulah batchsebelas untuk SMIH!
gambar2 akan diambil daripada album2 yang ada pada kawan2 anda.

and sape yang bosan2 rase nk lukis or buat sajak untuk batchsebelas or kelas sendiri, amat dialu2kan.

dan juga dialu-alukan untuk semua ahli B11 untuk memberikan cadangan berkenaan tema dan warna majalah kita pada tahun ini..sila beri komen ataupun jika ingin beritahu secara private boleh berhubung dengan Syafiq(ikhwah) dan Fahima(akhawat)

terima kasih atas segala kerjasama. :)

lupe. sila hantar maklumat ke link batchsebelas ini.
sekian.
assalamualaikum.

5 comments:

aisyah said...

tak dapat bukak link tu pun

+akufobia+ said...

tu link email kot.sebenarnya la kan.kankankan?

Zulfadhli said...

kalo ana bole bg skali r ea?

akhimuiz said...

lawanya grafitti tue...

Anonymous said...

ish3..jgn tunjuk gamba tuh..tu ana..numan ngn amirul main conteng2..lalala~