Dimulakan dengan

Dimulakan dengan

Thursday, 1 April 2010

BRIEFING JPA,MARA and any other scholarships. :D

Kepada semua yang telah berjaya mendapat interview scholarship (sorry bukan jpa je! sorry3x) pada minggu hadapan (or mana2 dalam masa terdekat), esok pada hari jumaat ada briefing tentang apa yang perlu dilakukan sewaktu kita ditemuduga. Semua yang bakal diinterview sila hadir pada esok hari.


Tempat: Pejabat IMAN ELC
Masa: 9.00 malam.
Siapa yang perlu hadir: Mereka yang medapat tawaran temuduga biasiswa.

Antum semua digalakkan untuk menghadirkan diri untuk mendapat pengetahuan yang secukupnya tentang sesi interview. Mak cik Nailah minta semua untuk datang awal sebab pak cik yang bagi talk tu sangat punctual. Mak cik akan buka pejabat pada pukul 8.30 malam.

P.S kepada budak2 r2j4 yang nak sijil untuk masuk portfolio, (yang merupakan bonus besar kalau bawa pergi interview) sila datang esok!~

Segala kerjasama amat dihargai.

Majulah sukan untuk negara~

4 comments:

Anonymous said...

Pejabat IMAN ELC ni kat mana?

Farhana Zain said...

kalau anon ni banin, tanya la banin r2j4 macam zubayr etc.

kalau anon ni banat, tanya fathimah.

:D

Tmah said...

iman ELC dekat Taman Sri Putri. Dekat je dengan tempat orang tunggu bas kalau nak gi KL ke apa ke.

+akufobia+ said...

iman kat sri putri.kalau pejabat JIM dekat desa.