Dimulakan dengan

Dimulakan dengan

Sunday, 29 July 2007

MDP...

Assalamualikum…

oklah sekarang ana nak citer pasal kepentingan MDP yang baru ana rasakan kebelakangan ni…

kan semenjak dua ni kita jarang adakan mdp sbb ada MIP dan disebabkan tu juga, ana rasa diri ana semakin bebas dan tak terkawal..

sng citer bila ada MDP ni kita akan lebih prihatin dan terjaga sbb kita akan muhasabah serta kita nyer rohani dapat pengisian

tapi...

sampai bila kita nak bergantung pada Mdp untuk jaga diri kita kerana satu hari nanti kita akan keluar ke dunia luar ibarat burung yang terlepas dari sangkar

di situ iman kita tercabar dan ukhwah kita teruji(kat sekolah pun dah macam2 ni kat luar,apa lg..)

ahhhh... tula yang selalu ana fikirkan tp ana memang tak kuat tanpa Mdp dan nasihat bernas dr antunna semua...

oleh itu,(ceh ayat favourite dlm karangan BM ana sbb dah nak habis. hehe) ana menyeru kepada batch sebelas yang dah ada ura ura untuk keluar dr our beloved SMIH ni pikir abis abis sbb we would’nt find another place better than here.Setuju??

3 comments:

tmah said...

yeah betul tu cik aisyah! :)
sebab tu nasihat ana kat prs, jadikan mdp tu best! yeah!!

:)

Majulah MDP untuk sekolah!

safiahkd said...

setuju!! ana suke sangat MDP :D

nurmaziah zainuddin said...

marilah kite sama2 memeriahkan mdp!!!!
takbir!!