Dimulakan dengan

Dimulakan dengan

Saturday, 28 July 2007

Studygroup

Assalamualaikum...

Ana ni salah seorang author di blog khas batch sebelas SMIH...

Tadi, pukul 8.45 (ke jam 9 pagi), even though Qiam tak jadi diadakan, Studygroup is still on...
Rasa kesedihan sebab Qiam tak jadik dah lama meninggalkan, so tak kisah sangat dah pasal hal tu...

Bende dah nak jadi, ape kuasa kita nak menukarkannya...

Lepas studygroup tuh, dalam jam 12.00, bermulalah sesi 'luahan rasa'. Setiap kelas, Sakinah A cakap, kene bagi opinion on the Qiam dibatalkan tu...

Kira ramai juga yang meluahkan... tapi akhir-akhir, semua redha jer tentang hal tuh...

Then, Sakinah A and Maryam R conduct sesi refleksi diri. Boleh dengar some of us dah nangis dah. Ape yang dikatakan mereka memang kene tepat pada semua orang...

Lepas tu refleksi diri akan diadakan sesi 'hari raya' (saje je bagi nama yang tak praktikal). Maziah ade cakap, kite kena tunjukkan yang kite ni tak macam ape yang orang fikir...

Feeling habis la nak katekan...

Tu je kut...


Ni tak de kene mengena ngan ape-ape pun, tapi pokok-pokok kat Malaysia ni tak assobiyah tak macam pokok kat Thailand... (Geografi, ntah ape-ape jer)

Wassalam...

5 comments:

tmah said...

pokok asobiyah? hahaha!

Aya said...

Mwahaha! Saje bagi pokok term-term yang tak sepatutnya!

safiahkd said...

ahahaha.. soalan sci mase studygroup susah! (xmemasal) jom buat lagi studygrup, pas2 bwk makanan byk2 ye.. huhuh

aisyah... said...

safiah tak bagi aisyah coklat!!!
huhuhu

safiahkd said...

alalala.. xpe.. esok ana bawak coklat eh.. (itupun kalau xabes lagila dimakan makhluk umah nih)