Dimulakan dengan

Dimulakan dengan

Thursday, 28 February 2008

Peringatan/Tazkirah

Assalamu'alaykum,

Ingat atau tidak?

Sunday, 15 July 2007
Bismillah...

Assalamu'alaykum!

Alhamdulillah bersyukur akhirnya terhasil juga blog ini.
Blablabla. Dah tak tau nak tulis apa.

First sekali nak cakap, blog ini untuk batch 11 SMIH. Macam2 yang kita boleh buat dengan blog nih. Contohnya, menulis blog. Ahah! Sesiapa yang nak join post blog kat sini, boleh bagitau ana.

Harapan ana, agar blog ni dimanfaatkan sepenuhnya, moga kehadiran blog ini akan memberikan manfaat kepada kita. InsyaAllah.

penaip berhemah, tmah

dah pukul 10:02 PM

2 ayam berkokok (klik! :D) tentang General


Saturday, 11 August 2007
Nak Pendapat Semua Orang

Assalamu'alaykum!

Apa pendapat kalian andainya banin join blog ni? (Sekali lagi, skema itu hebat!)
Ana tak tahulah.
I'm thinking about the risks of starting a conflict here.
Ana takut nanti banat dengan banin gaduh.
TAPI
Ana percaya semua dah matang kan?
Hurm...
Batch sebelas kan ada 118 orang sekarang ni.
67 banat dan yang baki 51 orang tu kan banin.
Batch kita bukan ada banat je.
Tapi,
betul, ana takut kalau anything happens...
Sebab ana yang start off the idea of the blog.
Nanti ana yang bersalah.
Haha.
Lawak pulak.

So what do you guys think?
Kalau ada banin yang bukak blog ni, bagilah pendapat.
Korang nak join tak blog ni?
Ana harap semua orang boleh bagi idea yang bernas.
Ana tahu ramai yang singgah blog ni.

Please, I need your opinions.

penaip berhemah, tmah

dah pukul 5:49 PM

6 ayam berkokok (klik! :D):

======================================

Ana ingin menunjukkan rasa bersyukur kerana ada juga manusia yg sanggup menghabiskan masanya untuk membuat blog batch sebelas untuk kegunaan semua pelajar-pelajar batch yg ke-11(jgn bangga sangat).

Oleh itu, gunalah blog ini sebaik mungkin... jgn digunakan sebagai medan pertempur atau ber'debat'(sebenarnya mungkin takde berlaku, tapi hanya untuk memastikan blog ini selamat digunakan)

(correct me if I am wrong)

Wassalam...

5 comments:

safiahkd said...

walaupun fathimah yang mule2 hasilkan blog ni, ana pulak yang terharu bace post ni. teringat mase tahun lepas.. heheh

farhana zain said...

tau x pe...
ana pn merasakn bgitu..

tmah said...

ana ingatkan komputer ana rosak, takpon internet explorer, sebab dah kene serang virus... sebab keluar entri2 lama yang ana pun dah lupa. hohoho....

alifah said...

dulu selamba jek post tak gune ayat skema..hehe. skang nih kene tapis sket sbb dah ade kaum lain. teringat mase first-first ade blog nih...rindu!

Qurratu'Aini said...

ehem2 :D

blog ni lahir bulan JULAI lah!

hehehe..