Dimulakan dengan

Dimulakan dengan

Friday, 31 August 2007

Alhamdulillah...

Assalamualaikum dan salam sejahtera....

Setelah sekian lama menderita melayan karenah dan perihal pelajar2 tingkatan 3...akhirnya selesai sudah satu tanggungjawabku untuk melaksana satu tanggungjawab.Saiz sweater telah pon dihantar bagi membuat pengorderan di kilang tersebut..namun,tersemat jua namaku dalam blog ini tentang kesusah payahanku utk menguruskan kalian ini...ku begitu terharu sekali dengan pengambilan berat antum semua...(dah penat nak skema...)

Papehal pon satu bende dah selesai....lepas nih tinggal nak bagi design ngan name jer....3 itqan sape yg tak confirm tuh name beliau dah terhantar...so dah tak sempat la..nak taknak kene beli la...geng PRS yg taknak tuh mmg tak hantar la name beliau...yg taknak tuh takde second request eh..ana dah tak terima tempahan lagi lepas nih..kang tgk orang pakai lawa sebok nak jugak...ni limited edition...

Kami masih lagi mencari sponsor bagi mengurangkan kos pembayaran pelajar...harga sweter tuh RM55..dah tolak ngan sponsor yg ade skang nih pon baru dapat Rm48 lagi...so bagi mengurangkan kos sponsor adalah amat diperlukan...

Lepas nih mungkin perkara nih dilupakan sekejap sbb dah nak PMR...ustazah dah bebel panjang giler....tambah bapak ana nyer lagi...dah nak pengsan jugak la ari tuh...
So,setakat itu je lah post ana kali nih...segala salah silap haraplah dimaafkan...namun pintu sponsor sentiasa dibuka...ana harap antum dapat beri kerjasama dalam hal ni...sekian terima kaseh...

Naffy el-Jauhari,BBU-31 ogos 2007(merdeka!!!) 16.58

1 comment:

safiahkd said...

terima kasih atas usaha saudara. (skema itu hebat)