Dimulakan dengan

Dimulakan dengan

Wednesday, 29 August 2007

sedar x sedar...

hmm...sedar x sedar, pmr is just around the corner...
dah sedia ke?
soalan yg kne tanya pd diri kita sendiri...

sedar x sedar...ana ialah penulis post kedua terbanyak kat blog nih...hahahaha, cam klakar plak sbb post kat batchsebelas lg byk dpd kat zeeyazain...tah paper...

ana nak ucapkan selamat menyambut hari kemerdekaan ke 50 and utk pengetahuan korang, ade ole-ole utk korang sempena merdeka nih..tunggu...

ana kena jd kendarat kat satu walimah ari jumaat ngan sabtu nih, jd kesimpulannya, ana x dpt join studygroup...

so, jika anda berada dlm situasi yg lebih kurang dgn ana, just buat ole-ole tuh, n jwpn utk kertas2 tuh, INSYA-ALLAH naik cuti merdeka ye...sesungguhnya kesungguhan akan dibalas dgn kecemerlangan...AMIINNN

sedar x sedar, kita dah hampir tiba di penghujung tahun di mana kita ialah pelajar tingkatan tiga...waaaaa...sekejap rasanya kita berada dlm zaman pertengahan(Neolitik)...

lepas nih mungkin akan ada yg pindah...x kurang jugak yg stay...
ana? WALLAHUALAM...kemungkinan besar stay...sbb ana masih perlukan sekolah ni and ana still nk sumbang sumting utk sekolahku yg tercinta...

kalau ditakdirkan ana pindah, jgn salahkan ana kerana bukan ana yg menulis takdir...cuma, ketahuilah...walau apa pun yg terjadi selepas keputusan diumumkan, ana masih perlukan sekolah ini walau secebis shj yg ana mampu dptkan...

semua insan berhak mendapatkan yang terbaik...

-zeeyazain-

1 comment:

Aya said...

Assalamualaikum...

Kalo nt pindah pun, x de og patut salahkan nt... you are the pilot of your life...

Lagipun nt layak untuk pilih sekolah lain...