Dimulakan dengan

Dimulakan dengan

Saturday, 11 August 2007

Nak Pendapat Semua Orang

Assalamu'alaykum!

Apa pendapat kalian andainya banin join blog ni? (Sekali lagi, skema itu hebat!)
Ana tak tahulah.
I'm thinking about the risks of starting a conflict here.
Ana takut nanti banat dengan banin gaduh.
TAPI
Ana percaya semua dah matang kan?
Hurm...
Batch sebelas kan ada 118 orang sekarang ni.
67 banat dan yang baki 51 orang tu kan banin.
Batch kita bukan ada banat je.
Tapi,
betul, ana takut kalau anything happens...
Sebab ana yang start off the idea of the blog.
Nanti ana yang bersalah.
Haha.
Lawak pulak.

So what do you guys think?
Kalau ada banin yang bukak blog ni, bagilah pendapat.
Korang nak join tak blog ni?
Ana harap semua orang boleh bagi idea yang bernas.
Ana tahu ramai yang singgah blog ni.

Please, I need your opinions.

6 comments:

raehan intisor said...

cubalah, kalau berani....


belum cuba, belum tahu....


tapi kene minta pendapat org lain... plus, fikir dgn semasak2nya....


lg best, solat istikharah....

Aya said...

Ana rase, let's give it a try...

Nak tau gak ape yang banin nak luahkan...

Tp, the consequences, kite kene get ready for any possibilities la..

nurmaziah zainuddin said...

ana rase... ntah... klu tgk consequences, mmg byk! ade yg +ve n x kurg yg -ve.... camne korg tgk kat fs, ade sstgh batch gunekan ruang forum... utk rapatkan jurang dlm batch... well, terserah! ana rase mungkin we shud give a try...
okes?

raehan intisor said...

baik la wat forum....

raehan intisor said...

kenapa kena buat?

la-hai~

tmah said...

ana rasa tak payah libatkan banin... hohoho... tak pasal je tanggung dosa belambak sebab cetuskan kontroversi kat sini.

kueng3x.