Dimulakan dengan

Dimulakan dengan

Thursday, 15 November 2007

Banin oh Banin

Banin batchsebelas bagus, dah cuti pun ramai lagi yang dtg sekolah. Huhu. Aktif. Takleh dok diam. Ada je kerja yang diorg nak buat. He.. He.. (Senyuman sindiran) Yang datang bukan sikit, ramai tau. Siap bawak kawan dari Kelantan lagi. Huiii... Bagus sangat.

Memang bagus.

Tiba2 teringat yang diorg jual buah sampai habis, siap promote kat budak2, pastu jadi pekerja kantin pastu tolong angkut dadih, walaupun takde hasil. Ops tak jadi nak sindir. Oh ye barangkali tadi masa diorang main bola kena marah kut. Sebab tu tiba2 rajin lak.

Hehe. Eh, kelas bangunan tahfiz dah siap kemas ke belum ek? Esok nak jalinan mesra.
Harap2 dah... Eh, tadi bisnes basuh kereta camne ek? Ana tak sedar lak.

Takpelah at least banin datang sekolah dan tolong banat. Banat yang datang hari ni, bilangannya masih kurang memuaskan. Aiseyh korang jaga anak ke kat rumah? Yang jaga adik tu okla, gi main boling? Heyheyhey!

Sape belum bayar hutang PEP? SILA BAYARLAH! Tanggungjawab woo.... Mau pengsan kami cari duit dengan skill bisnes yang amat terhad serta wang modal yang sengkek, serta tenaga yang tidak cukup dan masa yang singkat. BAYAR jangan tak BAYAR. Dah berapa bulan dah ni. Kalau yang dah balik kampung tu, bank in jela.

Huhuhu. Esok Jalinan Mesra. Lusa Ihtifal. Bababbabai. Dadih kaler kali.

1 comment:

'Umayr SRA said...

hahaha! hutang pep... hahaha!

dah kate dah...