Dimulakan dengan

Dimulakan dengan

Thursday, 15 November 2007

Kakak. nak dadih satu!

Wow, dah lama ana tak menjenguk sini. Err, sehari boleh kira lama tak? Hehe. Sekarang ni tengah pulun buat dadih. Adik2 sekolah rendah suka sangat. Sekejap je dah habis.

Dear Cik Mish2,
Thank you being honest, (in this case, really honest :P) thank you for pointing out my mistakes. You know what, when I read your post at the shoutbox, I somewhat recognise your writing style. Heheh. I was true then. Oit, nak menyamar tukorle style menulis, obvious sangat! But nevermind. You admitted your mistake, and apologised then everything should be ok.

Seriously, I don't feel sad or irritated anymore, thanks to you for being honest. You know, this is life. Sometimes we are wrong and people tell us what is wrong, to make us better. I made a mistake, and you did a mistake, we both did. We learn from mistakes. This is what learning is all about. To make mistakes and correcting it.

Kepada semua orang,
Semuanya dah OK. Dah takde gaduh2 dalam blog ni. Lupakan jelah apa yang dah jadi, kita saling memaafkan. :) Lepas ni dah tak payah ungkit2 lagi.

-The End-

4 comments:

Qurratu'Aini said...

wahahaha...

:D susah seyh nak tukar style menulis.. :p

maaf ye semua.. ^_____^

terima kasih sebab memaafkan saya.

Qurratu'Aini said...

thanks Fathimah!

tmah said...

sama-sama :D

jangan lupe beli dadih esok!

hehehe...

Qurratu'Aini said...

oopps!~

tu x janji..

x tau la kene gi KL mlm ni atau esok.

nantazir wa nara..

wait and see..

(wawawa!! nak dadih batchsebelas yg sedap!! :D )