Dimulakan dengan

Dimulakan dengan

Wednesday, 21 November 2007

Terima kasih!!

Assalamu'alaykum!

Post kali ini bertujuan untuk mengumumkan bahawa hutang kita dengan ustazah halimah telah habis. Takbir!!!

Dalam masa 6 hari kita berjaya mengumpul rm1025.25
Best kan? :D

Atas kesempatan ini ana nak ucapkan

Terima kasih kepada Ustazah Halimah sebab sudi berkorban masa dan tenaga serta wang untuk program form 3.
terima kasih sebab tolong kami kumpul duit.
terima kasih sebab sudi pinjamkan duit yang banyak.
terima kasih sebab sudi bersabar dengan karenah kami yang pelbagai.
terima kasih ustazah!
You are the best!

Terima kasih kepada kawan2 yang telah membantu kami.
Terima kasih kepada huda sebab tolong kira duit dan jaga duit. (bukan senang jadi bendahari!)
Terima kasih kepada tasnim sebab tolong uruskan hal2 jualan.
Terima kasih kepada Makcik CtZ ngan Pakcik Razali sebab tolong hantarkan dadih serta pembuat dadih ke sekolah.
Terima kasih lagi sekali kepada parents Tasnim sebab banyak tolong dalam bab modal.
terima kasih kepada hidayah yang tekun membuat crochet walaupun demam.
terima kasih kepada Safiah sebab tolong datang sekolah selama 5 hari walaupun dia nih kaki ponteng.
terima kasih kepada hani sebab sudi datang, walaupun lepas kena marah. :P
terima kasih kepada alifah sebab datang jugak walaupun kena jaga anak. eh anak sedara. hehe
terima kasih kepada aisyah sebab belikan buah.
terima kasih kepada farhana sebab belajar origami.
terima kasih kepada fatimah siti sebab tolong jualkan benda2 merepek kat budak2 sekolah rendah.
terima kasih kepada hazirah sebab buatkan laksam dan jaga duit masa kitorg takde.
terima kasih kepada maryam sebab tolong buat frame.
terima kasih kepada fatihah sebab tolong buat handcraft.
terima kasih kepada Makcik Aminah sebab sudi ambil kami jadi Makcik ngan Pakcik kantin, sebab sudi tumpangkan ruang di kantin untuk kami menjual, sebab bagi sokongan kepada kami untuk mengumpul duit.
terima kasih kepada Kak Zu sebab layan karenah kami di kantin. Selamat berkahwin.. :P
terima kasih kepada Pakcik Mohd Noor tukang kebun sebab setia membeli dadih.
terima kasih kepada Ustazah mariah dan ustazah rahayu sebab benarkan kami berniaga di SRIH.
terima kasih kepada kepada guru2 yang membeli dadih.
terima kasih kepada ustazah Azlina sebab tolong promote dadih kami kat bilik guru.
terima kasih kepada banin (takkan ana nak sebut nama kot, jadi kontroversi kang) sebab tolong kami jual dadih, buah2, tolong jadi pakcik kantin, tolong kemas kelas, belikan milo walaupun tersalah beli hahaha, basuh mestin (eh keluar tajuk :P)
terima kasih kepada adik ana zaynab sebab sudi kemaskan dapur lepas dadih siap. 3 hari kemas dapur, walaupun upah dia sikit jek. Harhar (dasar kakak kejam style cinderella, cuma bak sikit je)
terima kasih kepada ibu bapa saya yang tolong hantar pergi sekolah.
terima kasih kepada abang saya yang sudi menunggu dalam kereta ketika saya dan huda berkampung dalam kedai borong selama lebih setengah jam membuat keputusan.
terima kasih kepada adik2 sekolah rendah yang sudi membeli produk2 form 3 walaupun kami cekik darah. Setiap sen anda kami hargai. :D
terima kasih kepada ibu bapa yang sudi menghantar anak2 ke sekolah walaupun dah cuti.
terima kasih kepada pakcik bas yang telah mengantar saya pulang ke rumah.
terima kasih kepada sesiapa yang telah meyumbangkan modal. :D
terima kasih kepada sahabat2 yang sudi datang ke sekolah untuk membantu kami.
terima kasih kepada sahabat2 yang memberi sokongan.
terima kasih kepada sahabat2 yang care pasal hutang.
terima kasih semua. terima kasih banyak2!!

Ana nak minta maaf kalau ada yang tertinggal. Terima kasih sebab sudi baca blog ni. :D


Oh ye. Hutang PEP yang masih belum dibayar oleh budak2 form three mencecah rm2500. Banyak guler (eh dah lama tak pakai).

5 comments:

safiahkd said...

hahah perlu ke nak nyatekan ana kaki ponteng? hahahah

tmah said...

perlu tuh!! hehe.. sebab satu kepelikan kehadiran yang penuh ke sekolah pada hujung tahun. :P

safiahkd said...

eh tapi tahun nih ana KURANG sikit ponteng.. hahah (nak nyatekan jugak tuh)

tmah said...

ok ok... bagusla tu.. :D

nemO said...

huhu.. ana x ske ponteng! (nk berlagak jap) ^^