Dimulakan dengan

Dimulakan dengan

Thursday, 29 November 2007

x tau la.....

assalamualaikum...

ana sebenarnye kne paksa dgn tmah nih....

x tau nk tulis ape....

selama ni ana saje jek x post sbb ana nak jd pemerhati...tgk je blog ni dpd jauh...x sangka pulak boleh ade konflik n byk sgt hati yg terluka...

ana harap,lps ni kalau ade sesape yg nk luahkan perasaan kat blog ni,fikir dulu sama ada tindakan itu wajar atau tidak,akan melukakan hati byk pihak atau tidak...
renung2kan....

hmm,ALHAMDULILLAH sume dah settle... nasib baik bdk2 batch kita jenis yg sabar and rasional... x amek langkah singkat dgn ban org yg berkenaan... sumenye dah settle tanpa perlu turun naik mahkamah....(apende nih?)

tmah,nak promote sket bleh?
utk sesape yg ade frenster, leh la pergi ke page sye dan join group batchsebelas... lg ramai lg bagus sbb x ramai x best la....

ok tu jek....wassalam...

love truly,
ayeez

2 comments:

Fathimah said...

ana nak jadik ayam pertama yang berkokok!! :D

akhirnya mu update jugak je... hehehe

Qurratu'Aini said...

[uhhuu.. terasa pedasnya.. takde gulanya..]