Dimulakan dengan

Dimulakan dengan

Wednesday, 12 December 2007

Huda: Congrats batch-11!!

Assalamualaikum w.b.t.

Setinggi-tinggi tahniah ana ucapkan kepade semua form 3 ’07 atas kejayaan yang telah kiter same2 capai. Alhamdulillah, jumlah kutipan jualan kiter dah mncapai targetnyer iaitu sebanyak RM1000. Ana sebagai bendahari banat untuk projek f3(mencapub) nak ucap setinggi2 terima kasih atas kerjasama y antum semua berikan…terutama bagi ajk2 yang berpatah pinggang demi menjayakan projek kiter ni.


Kepada banat2 y mnjadi chef kat dapur tu,terima kasih y tak terhingga ana ucapkan. Mkanan tuh “BETUL2 HOLIAU!!!” Kepade mereka y menjaga gerai plak, tahniah ana ucapkan,cz bkan senang nak meyakinkan pelanggan y mkanan kter ade cop halal jakim. Kan??? Kpd banin2 yang kerja kat dapur tu,ana kasi “TABIK SPRING” kat antum!!! Antum da buktikan y bkan bnat jer yang boleh wat keje kat dapur. Kepada banin2 y wat car wash tu pulak, terima kasih atas penat lelah dan masa yang antum korbankan tuh. Ok,kalo ana nak ckap terima kasih kat setiap org,mmg xlarat…jadi ana sekali lagi nak ucap berbanyak terima kasih kepada semua y terlibat dalam projek ini secara langsung ataupun tidak. BARAKALLAHUFIKUM.


Ingat, kejayaan ini adalah kejayaan kiter bersama. Bagi ana, Kjayaan ni da ckup u mmbuktikan kkuatan ukhwah dalam batch kiter serta keazaman dan ketelusan kiter dalam melakukan sesuatu… moga semangat ini berkekalan.

HAIYA2 YA BATCH-11…TAKBIR!!!!!!! ALLAHUAKBAR!!!


Semoga ukhwah y dibina ini kekal ke akhirnya insyaALLAH. Semoga kiter semua mndapat MARDHATILLAH y kiter impi2kan tu. So,kepade semua, keep it up!!!! Jumpe lg next year. Kiter wat lg satu projek ag keh!!!! Assalamualaikum.

Salam perjuangan daripada,

Pewaris dakwah,pemangkin ummah,

~Huda Arshad aka U’ul~

4 comments:

Anonymous said...

@_@

Fathimah said...

apsal terbeliak mata?

Mashizaki Keikan said...

tulis kat umah orang...

+batumulia+ said...

pergh....korg mmg hebat...tp kalo korg x hutang....tayah r wat sume nih kn....? hehehe...