Dimulakan dengan

Dimulakan dengan

Tuesday, 25 December 2007

Lima ringgit



Assalamualaikum..

Memandangkan sume dah boring xde post baru, ana pun tibe2 jadi rajin nak menaip.
(hmm ok sebenarnye xde topik langsung..)

Ada apa dengan lime ringgit?
xde pape pun sebenarnye..
ana just teringat nuriz yang xabes2 dengan ayat lima ringgit die dulu.. heheh.
dan ana pun baru je dapat cek palsu lima ringgit dari adik ana tadi.

Tiba-tibe (takla tiba2 sangat) ana teringat mase kite pergi bowling.
Ape kate tahun depan buat lagi. Memanah pulak. heheh. banyaknyela duit huhuh..

Ohye, kepada sesiapa yang ade gamba masa sukan f3, qiam f3, bowling, rehlah, silela sumbangkan kat flickr batch kite..
boring je ana bukak2 tengok gamba yang sama je..
kalau xtau cemane nak letak, post jek kat email batchsebelas.
kalau rajin ana letak. heheh

eh tapi kan, cik Fathimah, ntikan ade semua gamba, silela letak yer..

ok nampak sangat xde topik abis, jadi sebelum ana mengakhiri post nih,
ana nak ucapkan

Good Luck untuk semua :D

doakan ana sekali ye..

3 comments:

solehah k said...

wei piah...solehah bg cek palsu tp sbb solehah baek solehah bg jugak duit lime ringgit malaysia kat belakang tuh...tuh pon sbb piah pi mengemis kat solehah...hei kakak aku2
....

tmah said...

lubang tempat nak cucuk wayar network kt laptop mak ana dah rosakla... sume gambar dlm laptop. eh kan flickr kite dah lebih limit? haha

safiahkd said...

weh solehah, xbaikla kate mengemis.. iah xmengemis pun.. btw, weh, inikan batchsebelas punye.. yang tentibe solehah ade nih ape lak?

flickr dah lebih limit.. buat picasa la pulak.. hahahah